Прикладно, а модерно

Прикладно, а модерно

Ученички парламент Гимназије у Лесковцу је покренуо иницијативу да својим вршњацима приближи кодекс облачења, што је у складу са Обавештењем наше школе за ученике, те је на креативан начин предочио идеје како то могу ученици да се обуку за школу, да је то у складу са кодексом облачења, рикладно, а опет модерно.

У времену када се говори о томе да има примера непримереног облачења у школама, наши ученици показују управо супротно. Могуће је да млади буду обучени примерено за школу, а ипак модерно, у складу са постојећим модним трендовима. Чланови Ученичког парламента Гимназије су били креативни и редни и осмислили су одевне комбинације које могу да се носе од понедељка до петка у школи. Ученици ће моћи свакога дана да одаберу нову одевну комбинацију и да обуку импровизоване моделе дечака и девојчице. Такође, из гардеробера Гимназије ученици могу да одаберу и неку одевну комбинацију коју могу њихови вршњаци да понесу за вечерњи излазак.

Овим моделима и гардеробером украшен је наш креативни кутак, као идеја да се ученици облаче у складу са кодексом, а да то опет буде модерно.

Не морате бити провокативно и оскудно одевени да бисте били примећени.

Можете се прикладно обући, а да то ипак буде модерно.

Завирите у гардеробер Гимназије и одаберите одевну комбинацију за наредни дан.

Одевна комбинација за понедељак

Одевна комбинација за уторак

Одевна комбинација за среду

Одевна комбинација за четвртак

Одевна комбинација за петак