Фондација "Драгица Николић" доделила Гимназији 25 најсавременијих рачунара

Датум објаве: , #Категорија : Новости

Фондација "Драгица Николић" доделила Гимназији 25 најсавременијих рачунара

Захваљујући донацији Фондације ''Драгица Николић'', Гимназија у Лесковцу добила је 25 рачунара најновије генерације, којима ће се опремити кабинет за извођење наставе рачунарства и информатике. Компјутере је уручила лично председница Фондације, Драгица Николић, која је рекла да је један од мотива за овај вредан поклон била хуманост самих гимназијалаца.

„Овде нас није довело само ваше знање и успеси ваших професора и ученика, овде нас је довела и ваша хуманост. Ми смо чули да сте ви одустали од свог задовољства да имате матуру и да сте свом другу који је био болестан помогли, тако да ето из тог разлога долазимо управо овде...рекла је Николићева, додавши да је „један од најлепших пројеката фондације је управо образовање младих“.

Гимназијалци су до сада, од првог до четвртог разреда, имали на располагању свега 55 рачунара старих више од 15 година, што је знатно отежавало извођење наставе. Ова донација битно ће унапредити наставни процес, допринеће квалитету наставе и омогућити брже и сигурније напредовање ђака.Поетско-музички програм "Слово о љубави"

Датум објаве: , #Категорија : Новости

Поетско-музички програм "Слово о љубави"

У Свечаној сали Гимназије Лесковац 29. децембра 2017. изведен је поетско-музички програм Слово о љубави... Сазнај више...