Пројектна настава


Датум објаве: , #Категорија : Пројектна настава

"Додај свету мало боје"


"Живот је, некад сив, некад жут...", како каже једна песма и често је потребно додати му мало ведрине, бити маштовит, практичан и креативан, а наши ученици, свакако, то јесу.
У оквиру пројекта под називом "Додај свету мало боје" из изборног програма Примењене науке1, који је рађен у јануару и фебруару са ученицима 3/4,5,6 и 7, а уз свесрдну помоћ и координацију њихових наставница Татјане Јовановић и Јелене Ђорђевић ученици су научили много тога новог, што су одмах и практично применили. Научили су како издвојити хлорофил и применити га за бојење тканина.


Датум објаве: , #Категорија : Пројектна настава

Здравље на уста улази! Или се бориш против болести или је храниш


Пројектна настава из изборног програма Примењене науке 1.

Нову годину започињемо здравим навикама. При крају претходне календарске године пожелели смо једни другима много здравља у наредној години. Здравље је право богатство, а оно на уста улази.

Под овим називом: Здравље на уста улази! Или се бориш против болести или је храниш је припреман и реализован пројекат током новембра и децембра у оквиру изборног програма Примењене науке 1. На реализацији пројекта су радили ученици 3/4, 5, 6 и 7 у координацији са наставницама Јеленом Ђорђевић и Татјаном Јовановић.


Датум објаве: , #Категорија : Пројектна настава

Изложба "Времеплов"


У свечаној сали Гимназије одржана је изложба под називом "Времеплов". Изложбу су приредили ученици II разреда са наставницом Мартином Стојичић, као продукт пројектне наставе у оквиру предмета Појединац, група и друштво. У реализацији изложбе учествовао је и господин Радомир Милошевић каое који је иначе дека ученице Ђурић Анђеле (II6).


Датум објаве: , #Категорија : Пројектна настава

Пројектна настава - Рачунарска графика и мултимедија

Ученици II-8 разреда са наставницом рачунарства и информатике Драганом Андрејевић у оквиру предмета Примена рачунара учествовали су у пројекту "Рачунарска графика и мултимедија".